Trafiktekniska föreningen skapar mentorskap

Få möjlighet till kunskapsutbyte - Bli mentor eller adept

För att förmedla kontakt mellan nya inom samhällsutveckling och mobilitet och de som vill dela med sig av sin erfarenhet till nya kollegor skapar vi ett mentorsprogram.

Har du redan hunnit samla på dig några års erfarenhet? Gillar du att dela med dig av din kunskap och din erfarenhet? Kan du avsätta lite tid för att bidra till din egen och en yngre kollegas yrkesmässiga utveckling? Då hoppas vi att du vill anmäla dig som mentor!

Är du istället intresserad av att ha en mentor med erfarenhet i branschen? Du kanske har en massa frågor och är nyfiken på hur det är att arbeta inom något specifikt ämne eller sugen på att bolla idéer om exjobb eller karriären? Då passar du nog som adept! 

Allt du behöver göra är att kontakta oss på info@trafiktekniska.se och anmäla ditt intresse som mentor eller adept. Vi kommer då att höra av oss till dig för att lära känna dig och dina behov och intressen. 

Ni är som mentor och adept fria att välja antal möten och mötesform, samt det innehåll som ni två tycker passar just för er. Som stöd kommer Föreningen att dela med sig av tips och trix för att ni ska kunna komma i gång med mentorskapet. Vi rekommenderar att mentorskapet varar minst 6 månader, men vi hoppas ju att det varar ännu längre än så. Ni kan självklart avsluta när som helst.