Trafiktekniska föreningen - nätverk och kunskap om trafikplanering och trafikfrågor

En naturlig gemenskap mellan personer verksamma inom trafikplanering eller med ett intresse för trafikfrågor. Vi bidrar till att höja engagemanget och kunskapsnivån om vårt ämne.


TF startar mentorprogram

Är du ny inom trafik, mobilitet eller transport och skulle vilja få stöd av en mer erfaren person. Kanske för att hitta rätt i karriären eller stärka dina yrkeskunskaper? Eller har du erfarenhet i branschen och vill gärna stötta någon och dela med dig av din kunskap och erfarenhet? Nu har du chansen att söka till Trafiktekniska föreningens förmedlingsservice för mentorskap. Läs mer här

 

Vill du engagera dig i TF?

Det är mycket spännande på gång i föreningen. Det finns många idéer till roliga aktiviteter framöver och för att hinna med alla bra förslag behöver vi bli fler i styrelsen. Tveka inte att höra av dig till oss i styrelsen om du vill vara med och bidra.

 

Gör din röst hörd!

Trafiktekniska föreningen är till för dig som är medlem. Det är våra medlemmar som gör föreningen intressant och angelägen. Tillsammans driver vi utvecklingen framåt. 

Med den nya hemsidan vill vi skapa en plattform för interaktion och diskussioner. Vår ambition är att hemsidan ska spegla det som våra medlemmar tycker är viktigt och att den ska vara ett forum för kunskapshöjning och informationsspridning.

Så ta chansen och gör din röst hörd. Skriv till oss och berätta vad du är intresserad av och vad du vill att vi ska ta upp. På hemsidan, i sociala medier, på TF-dagarna eller vid studiebesök och nätverksträffar.

Kalender

alt dummy text