Efter en period med oavsiktlig stiltje beträffande aktiviteter i Gripen finns nu en plan för årets aktiviteter. Inbjudan och ytterligare detaljer kommer att komma separat till vart och ett av tillfällena men för att ni ska kunna planera in dem i kalendern presenteras de kort redan nu. 

7 juni: Studiebesök i Trelleborgs hamn! Hur styr man trafiken i en hamn med gående, personbilar, bussar, lastbilar, löstrailer, tåg och fartyg? Hur ser utvecklingsplanerna ut för Trelleborgs hamn och vad får det för effekter i staden? 

15 september: Besök på Tyréns nya kontor i Helsingborg med föredrag om intressanta och aktuella projekt.

Någon gång under hösten: Filmkväll hos K2 i Lund! Vi tittar tillsammans på några spännande dokumentärfilmer med både bra och dåliga exempel på stadsförändring och kollektivtrafik, diskuterar dem livligt samt äter och dricker något till. 

Dessutom finns förslag om att ha en After Work med nätverkande för TF-medlemmar på någon pub i någon (eller flera) städer i Skåne. Är det någon medlem som kan ta på sig att arrangera något sådant får ni gärna höra av er till mig! 

Hälsar
Carl Björklund, 
Lokal kontaktperson Gripen

Fly från höstmörkret en stund och sätt dig tillrätta i favoritfåtöljen. Nu har det kommit en ny Reflexen! Det senaste numret finns på Reflexen 2015-3 och alla tidigare under fliken Reflexen i menyn. 

Vid föreningens årsdagar i Göteborg 15-16 april tilldelades Lars Nilsson Trafiktekniska föreningens trafikpris och Rickard Fogelholm priset för 2014 års bästa examensarbete. Motiveringarna och examensarbetet i sin helhet finns att läsa på sidorna Stipendie för bästa examensarbete respektive Trafikpriset

Reflexen landar i dagarna i medlemmarnas brevlådor och redan nu kan du läsa det här på hemsidan. Du kan välja på att ladda ner tidningen som en pdf-fil eller att bläddra i den i din webbläsare via tjänsten Isuu. 

Du kan läsa tidningen i sin helhet genom att klicka på Reflexen 2015-1 eller i menyn ovan. 

Följ oss på